

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Българската храна е по-добра от гръцката, но отстъпва на френската и италианската, пише "Ню Йорк таймс"
Най-големият разход за домакинствата у нас през 2018 г. е бил за храна
Ню Йорк таймс определя крайбрежието ни за "Българската Флорида"
До края на годината ще имаме около 400 000 повече от миналата година, но и цените ще се повишат с 20%, прогнозира той
По случай 60-годишнината на Слънчев бряг министърът на туризма на България откри конференция с мащабно международно участие днес
От аеропорта ще бъдат щастливи, ако достигнат нивата от 2016 г и ограничат спада до 8 процента
Нискотарифните компании и Airbnb промениха картата на туризма
Работодателите не са склонни да увеличат заплатите и да предлагат по-добри условия на труд, но оказват натиск върху държавата
Външен консултант ще ни учи как да привлечем туристи
През 2018 година над 2 370 000 гърци са ни посетили страната ни като туристи